Donhuan Tibi

 2010.03.28. 00:49

Van egy férfitípus, akit Fatökű Tibinek hívok.

Tibi maga sem tudja, mit akar.

Épp' ezért nem képes kommunikálni sem azt. Még nem körvonalazódott a fejében. Nem pottyant a világra. Vagy megérett és megellett, de nem biztos benne. Vagy biztos benne, de annyira már nem, hogy lépjen, tegyen is érte. Vagy nem tudja. Vagy mi. Vagy...

Tibi kinéz magának egy nőt.

A vágy születése egy pillanat. Föllobban. Zsarátnokként beragyogja a kiválasztott alakját. Elindul a verkfilm. Tibi fantáziája végtelen. A gondolat, mint egy szélesvásznú Antonioni film, pereg. Nagyvonalú rendezés. Buja díszletek. Rejtett hangszórókból zene szitál. A szem csapong.  Arc, váll, karok, nyak, megint arc, dekoltázs, fenék, derék, láb, megint arc, megint mell, haj, váll, ajak, szem, derék, csípő, láb, mell, arc, ajak, arc, szem,mell, nyak, mell, derék, csípő.

Tibi töpreng. A nőn.

Milyen lehet. Mivel foglalkozik. Amikor éppen nem szexel persze. És ha éppen igen, akkor hogyan. És miként. És hányszor. És ő hogyan vele. És miként. És hányszor. Ha lehetne, persze. És szereti a tejeskávét? És mi a faszért ezen gondolkodom? - dühöng Tibi.

Nő kiszúrja, hogy Tibi figyeli.

Tibi rafinált. Ezt észreveszi, és eztán titokban figyel. Tibi valami megmagyarázhatatlan okból nem szeretné, ha egyértelmű lenne, hogy merevedése van a nőtől, és úgy általában azon filózik, hányszor kéne vele meg nem engedett kapcsolatot létesíteni.

Nő ezt nem érti.

Rámosolyog Tibire. Bíztatja. Hajat dobál. Nyakat fogdos, simogat. Mosolyog. Félrehajtja a fejét. Megnedvesíti a száját. Lábát keresztbe rakja. Majd cseréli. Lassan. Zizeg a harisnya. Mosoly. Nyíltan Tibire néz. Megint mosoly. Hajad dob, turkál. Csuklót villant. Dekoltázzsal játszik.

Mosoly. Mosoly. Mosoly.

Nő benne van.

Tibi bambán elnéz. A büdös semmibe. Úgy tesz mintha nem látná. Tibi titokban az ajtófélfához húzódva figyel. Tibi lapul. Tibi settenkedik. Tibi kushad. Tibi nem tudja akkor most mit tegyen?

Nő nem érti.

Tibinek mi baja? Akkor mégsem? Vagy mi van? De akkor miért titokban nézi? Mert nő ezt kiszúrja. Nő nem hülye. De nem érti. Tibinek donhuan híre van. Tibi maga A Donhuan. Tibi egy csődör. Tibi elől a légy sem menekülhet. Tibi maga a Vonzás Törvénye. Tibi egy vérférfi. Hát akkor mi a büdös franc baja van ennek?  - dühöng a nő.

Tibi bizonytalan.

Nő ideges.

Tibi hezitál.

Nő dühös.

Tibi nem akar felsülni. Nem kockáztat.

Nőnek elege lesz.

Tibi hoppon marad.

Nő otthagyja.

Tibi másnap: "A nő egyszerűen nem volt a zsánerem."

Címkék: link

süti beállítások módosítása