Rippel

 2010.04.03. 20:44

A nő kreatív. Tele ötlettel. Minden téren. A szex sem maradhat ki. Persze. Közepes lelkesedéssel tűröm. Húszévesen se szerettem, ha valaki a Dzsénfonda-Bíróica kazetta erobikvonalát bevitte a hálóba, és most meg aztán végképp' az agyamra megy a cirkuszi mutatványozás.

- ...És akkor most fel akarok ülni a nyakadba, és vigyél át a szobán! - mondja és rámugrik. Elhajolni nem tudok. Orrom az ágyékában. Vaksin tapogatózom.  (A büdös lófaszt már ebbe! Kivágom az ablakon ezt a hülye picsát!)

-Figyelj,.... brööhggöörg ez nem túl..... brögööhögmh..... jó ötlet! Nem kapok levegőt! Szerintem ne erőltessük....brööhöööghhö.... Leszálnál az arcomról?

Őt ez felizgatja. Úgyhogy a válasz: nem.

Kóválygom egy ötvenkilós elmeháborodottal az arcom előtt. A csillárt leverem. Meg ami még az utamba kerül. Ekkor kezdek gyanakodni, hogy ez valamilyen baráti átverés része lehet, és mindjárt kiugranak a többiek a sarokból - meeglepetééés!- kiálltással. Amit sajnos nem fogok elég jól látni, és pláne maradéktalanul kiélvezni. Mert nagyjából félpercen belül beáll az agyi hypoxia. Ja...meg amúgy se. Az arcomon egy nő ül, és a nappalit épp' most bontjuk.

-Akkor most leteszlek, jóóóó?

(Bassza meg, látszott hogy síkhülye, már elsőre is! Akkor meg aztán, amikor kiderült, hogy olasz szappanoperákat elemez, olaszul, és ezért még fizetnek is neki, végképp' gyanakodnom kellett volna, hogy itt nem stimmel valami...Na, kábé akkor kellett volna pá-t inteni...Nem még idehozni a nappaliba, gagyi cirkuszosnak...!)

Levágom a kanapéra. Lendületből. Nyaka hátrabicsaklik. Reménykedem, hogy kitört, de nem. Sajnos nem. Visszapattan. Mint az acélrugó. Ismét rámveti magát. A svungjától hátraesem. A dohányzóasztalra.  Reccs. Kitörik alattam. A nő rajtam. Lába a fejemen. Újabb akrobata-mutatvány következik. Vinnyogva felröhögök kínomban. Sértődötten veszi tudomásul. Beleszartam az intim hangulatába. Piszkosul - közli, és leszáll az arcomról a lábfejével, amit mostanáig a számba dugdosott, miközben derékból kifordulva megpróbált rábukni a farkamra.

Oda a késztetés. A libidó halott. Sajnálkozom. Jaj, nagyon.

-De esetleg egy állatos-tűzkarikás magánszámot két fókával, egy oroszlánnal,  meg egy kibaszott félvak pónival még előadhatnánk - vetem oda félvállról. És a rommá tört nappaliban, az üvegszilánkokon járva, mint indiai bódhiszattva jógi, kiszteppelek a konyhába egy sörért.

Címkék: link

süti beállítások módosítása